Utställning

Hugo Hofverberg Hagman Landskap, Personligt Leave a Comment

Lagom till konstrundan 2015 så ställde jag ut mina fotografier i restaurangen på Kågeröds Värdshus som var med som café. Det var många besökare som stannade till och tog en fika eller påsktallrik och beskådade mina tavlor.
Tavlorna kommer att fortsätta hänga i lokalen och du är välkommen att titta på dom när det är öppet. Öppettiderna finns på Kågeröds Värdshus hemsida trestjarnor.se.

Konstrundan anordnade i år en tävling för fotografer för att öka intresset för konst. Som fotograf skulle man skicka in 4-6 bilder och namnge ett tema. Jag deltog med temat “Skånska vatten” och var 1 av 25 fotografer som blev utvalda av totalt över 290 deltagare. Bilderna ställdes ut på Samlingsutställningen, Fogdaröd i Höör där besökare röstade på sitt favorittema. Jag röstade på mig själv trots alla fina bidrag. I tävlingen kom jag på 4e plats av alla medverkande.

Här är bilderna från mitt tema, Skånska vatten. Dessa bilder finns på min utställning på Kågeröds Värdshus och säljs i storlek 50x70cm. De går också att beställa här.

Besök konstrundans hemsida och alla medverkande konstnärer som ställer ut nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *