Bröllopsfotograf Skåne Bosjökloster – Nina & Alexander

Nina Tidemann- Andersen

Hugo Hofverberg Hagman

I juli fotograferade Hugo vårt bröllop på Bosjökloster, och vi är väldigt nöjda med allt! Bilderna är konstnärliga och jättefina, samarbetet med Hugo var väldigt lätt och roligt och många av våra gäster kommenterade hans skicklighet på att fånga stunderna och inte vara “i vägen” i kyrkan och efter. Hugo är engagerad och ger allt! Vi är verkligen helnöjda med …

Bröllopsfotograf Malmö - Louise & Caare

Louise Kolstrup

Hugo Hofverberg Hagman

Tack så hemskt mycket för våra fantastiska bröllopsbilder! Såhär ett halvår senare ser vi tillbaka på bilderna och de har verkligen fångat våra känslor under dagen! Rekommenderar verkligen och kommer själv välja Hugo igen vid behov av fotograf!

Bröllopsfotograf Helsingborg Sofiero slott – Emilie & Niklas

Back Emilie Edh

Hugo Hofverberg Hagman

Supernöjd med allt från första kontakt till leverans. Jätteduktig fotograf som är detaljorienterad och verkligen bryr sig om att det ska bli bra. Har fantastiska bilder att minnas vår bröllopsdag med och är evigt tacksam för att vi valde Hugo.

Bröllopsfotograf Flädie Mat & Vingård – Charlotte & Peter

Charlotte Brinch

Hugo Hofverberg Hagman

Superduktig fotograf! Tog jättefina bilder till vårt bröllop på oss, gästerna, under festen och också väldigt vackra bilder på omgivningarna som vi kommer rama in och hänga upp hemma!

Söderåsens Tandklinik

Hugo Hofverberg Hagman

Proffsig , flexibel, supertrevlig fotograf med rätt känsla. Vi har nu tjusiga bilder på vår hemsida Söderasens Tandklinik som Hugo har tagit. Det var lätt för oss att slappna av och det är enkelt att jobba med Hugo. Nästa tillfälle jag behöver en fotograf är Hugo absolut mitt förstahandsval.

Thomas

Hugo Hofverberg Hagman

Spent 4 hours with this incredibly talented, polite and nice photographer without even noticing how time flew by. Hugo is perfect at instructing his models and the pictures turn out great. He has a great eye for detail and doesn’t do shots if he feels they won’t turn out great. He puts his heart in his work and it shows in the results. So grateful to have worked with him!