PORTRÄTTFOTOGRAFERING

En porträttfotografering sker efter dina önskemål antingen utomhus eller hemma hos dig. Innan fotograferingen diskuterar vi era önskemål och förväntningar.
Jag utgår från Malmö men är flexibel, vi kan säkert komma överens om något.

Efter fotograferingen bokar vi en tid då vi träffas och går igenom bilderna och du får tillfälle att köpa de bilder du önskar. Jag ser fram emot en rolig fotografering tillsammans med dig eller familjen.

Familj & Barn

Samla hela familjen och bli fotograferade tillsammans. Vi fotograferar utomhus med naturen som bakgrund eller hemma hos dig.

  Porträtt till CV / Sociala medier

  Om du vill synas så är det viktigt att du har en en bra profilbild till både ditt CV och dina sociala medier. Boka en porträttfotografering där vi fokuserar på dig och din personlighet.

  Från 500:-  Villkor


  Så här går det till:
  Vi kommer överens över mail/telefon om vad för typ av porträttbilder du skulle vilja ha. Efter dina önskemål träffas vi utomhus, hos mig eller hos dig och fotograferar. Efter vår porträttfotografering går vi tillsammans igenom och väljer ut de bilder som du tycker bäst om och vill köpa.

  Användningsrätt:
  Vid fotograferingen skriver vi på ett kortfattat avtal som ger er rätt att använda bilderna för privat bruk.
  Jag förbehåller mig rätten till att få använda bilderna i syfte av min egen marknadsföring på t.ex min hemsida eller Facebook om inget annat är överenskommet.

  Boka!

   Namn 1 & Namn 2 (*)

   Din epost (*)

   Datum för bröllopet

   Festlokal

   Vigselplats

   Ämne

   Ditt meddelande

   (Vänligen vänta några sekunder tills text visas att mail har skickats)

   Portfolio