OM MIG

Bröllopsfotograf Helsingborg - Rebecca & Linus
Image
Bröllopsfotograf Skåne - Frida & Hannes
Bröllopsfotograf Helsingborg - Rebecca & Linus

Superduktig fotograf! Tog jättefina bilder till vårt bröllop på oss, gästerna, under festen och också väldigt vackra bilder på omgivningarna som vi kommer rama in och hänga upp hemma!

Bröllopsfotograf Flädie Mat & Vingård – Charlotte & Peter
Charlotta Brinch

Supernöjd med allt från första kontakt till leverans. Jätteduktig fotograf som är detaljorienterad och verkligen bryr sig om att det ska bli bra. Har fantastiska bilder att minnas vår bröllopsdag med och är evigt tacksam för att vi valde Hugo.

Bröllopsfotograf Helsingborg Sofiero slott – Emilie & Niklas
Back Emilie Edh

Tack så hemskt mycket för våra fantastiska bröllopsbilder! Såhär ett halvår senare ser vi tillbaka på bilderna och de har verkligen fångat våra känslor under dagen!
Rekommenderar verkligen och kommer själv välja Hugo igen vid behov av fotograf!

Bröllopsfotograf Malmö - Louise & Caare
Louise Kolstrup

I juli fotograferade Hugo vårt bröllop på Bosjökloster, och vi är väldigt nöjda med allt! Bilderna är konstnärliga och jättefina, samarbetet med Hugo var väldigt lätt och roligt och många av våra gäster kommenterade hans skicklighet på att fånga stunderna och inte vara “i vägen” i kyrkan och efter. Hugo är engagerad och ger allt! Vi är verkligen helnöjda med att Hugo gjorde vår stora dag ännu lite bättre!

Bröllopsfotograf Skåne Bosjökloster – Nina & Alexander
Nina Tidemann- Andersen
Lång text om mig

Om mig


Mitt namn är Hugo Hofverberg Hagman och jag är fotograf. Jag utgår från Malmö och är tillgänglig i hela södra Sverige. Jag har fotograferat i snart 5 år, den första tiden fotograferade jag enbart när jag reste men det dröjde inte länge tills jag fastnade för att fotografera vackra natur- och landskapsmotiv. Med mina bilder vill jag visa hur vackert vi har det och jag blir fortfarande lika överväldigad när någon väljer att hänga mina tavlor i sitt hem. Intresset sedan dess har utvecklats till en stor passion att föreviga minnen i människors liv och det är en stor ära för mig att få vara med på viktiga händelser som till exempel bröllop.
Då jag är tekniskt intresserad så har jag lärt mig allt om hur min kamera, objektiv och utrustning fungerar ihop och jag håller mig ständigt uppdaterad om nya tekniker i bildbehandling, detta tillsammans med ett skarpt öga för detaljer och min perfektionism har hjälpt mig att nå den nivån jag är på idag.
Lyckligtvis kommer jag från en familj med kreativ bakgrund så som teaterskådespelare, sångare, konstnärer och keramiker och det hoppas jag visas i min bildstil.
Jag är öppen för alla typer av fotouppdrag och utmaningar och brinner för att alltid ge bästa service till mina kunder och jag nöjer mig bara med bästa resultat.
Titta gärna runt på min sida och se om min stil passar dina behov och om du vill att jag blir din fotograf så tveka inte att kontakta mig via formuläret eller ring mig på 072-1507844. Berätta om dina önskemål så kommer vi överens om något.

Ser fram emot att diskutera dina idéer!


SENASTE BLOGGINLÄGGEN • Bröllopsfotograf Örtofta Slott – Ylva & Carl
  Ylva & Carl gifte sig den 23e april i Örtofta. Vigseln hölls i Örtofta kyrka och festen på Örtofta slott. Porträtten tog vi i området vid slottet.
 • Hur mycket kostar en bröllopsfotograf 2022
  En av de första frågorna du ställer dig när du börjar planera ditt bröllop är hur mycket kostar en bröllopsfotograf? Er stora dag är här, och fotografier är det enda sättet att bevara de många vackra stunderna. Nu behöver du en fotograf som inte bara är spektakulär på sitt jobb, utan vars priser för en bröllopsfotografering också är...
 • Heldag – Vigsel
  Under vigseln försöker jag ta så bra bilder jag kan utan att vara i vägen. Det innebär att jag under ceremonin kommer vara båda i gången och längst fram på vardera sida om er. Min kamera låter inget och jag är väldigt försiktig med var jag placerar mig.

HÖR AV DIG


  Namn 1 & Namn 2 (*)

  Din epost (*)

  Datum för bröllopet

  Festlokal

  Vigselplats

  Ämne

  Ditt meddelande

  (Vänligen vänta några sekunder tills text visas att mail har skickats)