Bröllopsfotograf Flädie Mat & Vingård – Charlotte & Peter

Bröllopsfotograf Flädie Mat & Vingård – Charlotte & Peter

Hugo Hofverberg Hagman Bröllop, Flädie Mat & Vingård Leave a Comment

Den 11e maj 2016 fick jag äran att fotografera ett bröllop åt bröllopsfotografen Gina Maria. Bröllopet ägde rum på Flädie Mat & Vingård med vigsel mitt i vindruvsfältet. Eftersom jag till mestadel fotograferade för min egen skull och inte just för att hjälpa Gina så försökte jag hålla mig i bakgrunden under porträttfotograferingen, men jag lyckades ändå ta några bilder på Charlotte och Peter. Efter middagen vid 19.30 tiden lämnade Gina bröllopet och jag stannade kvar för att fotografera tårtan och dansen, jag fick dessutom äta en av de godaste desserterna i mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *